Kuntosalilla tänään

12.11.2015 18:07

Minä siis toimin ohjaajana kolmella eri kuntosaliryhmällä. Kahdella KunnonLähteen ryhmällä ja Omaishoitajat ja läheiset ry:n omaishoitajien ryhmässä. Maanantaina on aina yksi KunnonLähteen ryhmä ja näin torstaisin on kaksi ryhmää peräkkäin, ensin omaishoitajat ja sitten KunnonLähteen ryhmä heti perään. 

Ohjaan ryhmissä aina alku-ja loppu verryttelyt/venyttelyt ja muutenkin seuraan ryhmäläisiä koko ajan. Herkästi puutun, jos näen että joku tekee todella väärin, tai annan muuten vain ohjeita mitä voisi tehdä toisin esim. käsipainoilla tms. 

Mielellään aina vaihtelen alkuverrytelyn ohjelmaa. Milloin otetaan tasapainoliikkeitä, milloin, hiukan rauhallisempaa ja milloin toden teolla tehdään töitä :) Tästä kuulemma tykätään. Toki aina muistan kysellä kuulumiset, ja jos joku on sairastellut tai on huonovointinen muistutan, että ei kauheasti saa rasittaa itseään. Yleisestikin pidän huolta ryhmäläisistäni, ettei tule haavereita

Tänään ohjasin KunnonLähteen ryhmässä oikein teho alkuverryttelyt, kuulemma oli hyvä ja mahtava juttu ja hiki tuli kaikille, kuten pitääkin ennen lihaskuntoharjoittelua :) Itsellänihän hiki valuu aina kun ohjaan ja heilun siellä :).

Sain myös palautetta että olen kävelevä tietopaketti. Kuulemma ryhmäläiset ovat oppineet enemmän tässä syksyn aikana asioita minulta, kuin että jos olisivat kulkeneet terveydenhuollon kuntopiirissä tai muussa sellaisessa :D. Kerroin että olen kouluttaja ammatiltani (Kokemuskouluttaja). Kai se joka paikassa änkää esiin :)