Kuntosaleja, puheenjohtajuutta ja ystävätoimintaa

15.09.2016 16:39

Kuntosaliryhmät alkoivat, ja hyvin ovat entiset salilla kävijät löytäneet taas kuntoilun. Uusiakin jäseniä saatiin mukaan ja viimeksi tänään puhuttiin kuinka tärkeätä on että kuntosalilla on ohjaaja mukana. Alkuverryttelyt ja loppuvenytykset jää usein tekemättä jos ei joku patista "venytä kylkeä, heiluta pyrstöä, käännä päätä, nosta jalkaa, siitä se kuntoilu alkaa". 

Puheenjohtajana olo on joskus vaativaa mutta antoisaa tekemistä. Kokouksen ohjaaminen ja "lankojen" käsissä pitäminen saattaa olla haastavaa. Usein ihmiset vierastavat hallitustyötä mutta minusta se on antoisaa ja mielekästä, ja kuinkas sitä muuten pääsee yhdistyksen asioista paremmin selville kuin että istuu hallituksessa ja saa itsekin olla päättämässä asioista. 

Avek ystävänä olen käynyt taas joka viikko, kuten ennenkin. Ystäväni kanssa enimmäkseen istuskellaan ja jutellaan. Minun tulo kuulemma katkaisee viikkoa mukavasti, ystäväni ei enää pääse paljon ulkoilemaan jalkojen huonon kunnon vuoksi. Joskus vien kukkia hänelle että hän saa piristystä pidemmäksi aikaa ja aina hän ilahtuu oikein kovasti. Täytimme erään palautelomakkeen ja siinä huomasin kuinka poskellaan kotihoito todella on. Ei ole aikaa kuin 5min käydä jakamassa lääkkeet ja sitten jo riennetään seuraavaan paikkaan. Ystäväni toivoisi että joskus joku heistä joutaisi rasvaamaan hänen jalkansa tai hieromaan hartioita, mutta ei heillä ole aikaa. Se on niin surullista.