Kiirettä on pitänyt...

21.03.2018 20:05

On ollut kova kiire niin henkilökohtaisesa elämässä kuin vapaaehtoisenakin. Isällä on todettu joku aika sitten paha syöpä ja nyt taistellaan sen kanssa, tällä hetkellä isä on sairaalassa. 

Vapaaehtoistöitä olen silti tehnyt, koska se vie ajatuksia pois ikävistä asioista. Koulutuksia on useampia tulossa ja myös leikkauksia. Istumatanssinohjaaja koulutuksia olisi kaksi tulollaan ja apuväline luento vapaaehtoisille. Nettiopastajana olen pitänyt nettikurssia jo kuukauden ja vielä on jäljellä kolme viikkoa. Mummit ja vaarit nettiin kurssilla on ollut todella kivasti osallistujia ja kovasti on kehuja tullut ikäihmisiltä, että on mukava kun järjestetään tällaista, vanhin oppilas on synytynyt vuonna 1932. 

Selkä on ollut jo jonkun aikaa kipeä kun kävin selkäkirurgilla sain tietää tilanteen olevan niin paha, että täytyy leikata kiireellisenä. Ensin pitää leikata oikea isovarvas että pystyn kuntoutumaan kävellen selkäleikkauksesta. Vapaaehtoistoiminnat jää sitten pitkäksi aikaa tauolle, eli jatkan sitten vasta ensi vuonna. 

Siinä mielessähän vapaaehtoisuus hyvä kun tietää voivansa olla pois jos on tarve, eikä tarvitse kantaa painetta siitä että olisi pakko olla paikalla.

Oikein hyvää pääsiäistä kaikille ja mukavia vapaaehtoistöitä :)