Istumatanssin koulutusta

03.11.2015 23:47

27.10.15

Olin kouluttamassa Muhoksen reumayhdistyksen ohjaajia istumatansiin saloihin :) Viikonlopun tein töitä uuden Coco Jambo musiikkiin koreografian kanssa ja oikein hyvää palautetta sain. Ikäluokka oli 60+ mutta Coco Jambo musiikkina upposi :)

"Takki tyhjä, silti tosi hyvillä mielin. Koulutus meni aivan loistavasti omasta mielestä ja ryhmän kommentteja "olet todella selkeä ja perusteellinen kouluttaja", "aivan mahtava juttu", "ihana kun saatiin uusia ideoita", "siis ihan mahtavaa!!"Hymiö grin Koulutus kesti 1,5h. Vähän piti tiivistää kun tarhalaisilla oli samassa tilassa valokuvaus ennen meitä ja heillä meni 1/2h yli ajan Hymiö smile. Mutta hyvin ehdittiin käydä kaikki 5 tanssia läpi. Koreografiat, tahdit ja ohjaminen, siitä koulutusosiosta sain kehuja kovasti. Palkkioksi sain hienot käsinkudotut töppöset" 

Ajatukseni ennen lähtöä aamulla: 

Suuntana Muhoksen reumayhdistys---> Istumatanssi koulutus. Voi että tää on antoisaa ja ihanaa tää monitoimivapaaehtoisen elämä Hymiö smile. Joka päivä on erilainen ja saa tehdä just sitä mitä rakastaa. Ei ole "pomoja" ärsyttämässä tai käskyttämässä, ei tarvitse seisoa tehtaassa pitkää päivää ja muutenkin tää on niin vapaata tekemistä. Hymiö heart Love it !
I love my voluntary work !

Hymiö heart